Seria nouă de produse: Sonde de temperatură cu siguranță intrinsecă (antiex)

De 45 de ani producem senzori de temperatură. La început livram produsele noastre către majoritate firmelor care produceau cuptoare industriale, însă pe parcurs ne/am extins activitatea , ceea ce ne-a permis să oferim sonde de temperatură clienților din aproape toate ramurile industriale. La ora actuală firma noastră este unul din cei mai renumiți producători de tehnologii de măsurare a temperaturii din lume.

Începând cu anul 2012, oferim și diferite tipuri de sonde de temperatură speciale cu siguranță intrinsecă folosite în numeroase domenii industriale, acolo unde este absolut necesar să se asigurare instalații de măsurare și unități de comandă și control împotriva pericolelor majore de explozie.

Implementarea în firma noastră în anul 2011 a Sistemului de Management al Calității conform directivei ATEX (ATmosphères EXplosibles) nr. 94/9/WE reprezintă o cerință pentru producția senzorilor de temperatură omologați. 
Pentru a îndeplini și în viitor cerințele industriei în dezvoltare continuă și diversității soluțiilor tehnologice aplicate, este pentru noi un lucru de la sine înțeles că trebuie să asigurăm o evoluție permanentă produselor noastre și o adaptare a senzorilor la aplicațiile cele mai diversificate. În consecință, în anul 2013 plănuim sporirea ofertei noastre cu termocupluri și termometre cu rezistență care pot fi utilizate în condiții de siguranță intrinsecă – în spațiile unde poate exista pericol de explozie a gazelor, vaporilor și a pulberii .

Senzorii noștri, prevăzuți pentru medii (condiții) în care există pericol de explozie, sunt folosiți în industria chimică, petrochimie, construcții de mașini și instalații precum și în domeniul extracției petrolului și gazelor.

Produsele noastre ...