Imprima

Datele de mai jos cuprind informațiile cerute de lege privind furnizorul, precum și alte indicații importante legale referitoare la informațiile plasate pe site-ul web al firmei Günther GmbH.

Furnizor

Din punct de vedere juridic, furnizorul acestui site este

GÜNTHER GmbH Temperaturmesstechnik
Bauhofstrasse 12
D- 90571 Schwaig
Telefon: +49 (0) 911- 50 69 95- 0
Fax: +49 (0) 911- 50 69 95-55
E-Mail: info(at) guenther.eu

Internet: www.guenther.eu

Reprezentant legal:

Reprezentanții legali ai firmei Günther GmbH sunt: Timo Günther și Bernhard Oelmayer.

Număr de identificare fiscală

Codul fiscal al firmei Günther GmbH: DE133563545

Registrul Comerțului

Firma Günther GmbH este înmatriculată în registrul comercial ținut de judecătoria raională din Nürnberg (Amtsgericht Nürnberg) sub numărul HRB 3106.

Redactor site web:

Redactorul site-ului de Internet al firmei Günther GmbH este:
Timo Günther
Telefon: +49 (0) 911- 50 69 95- 17
E-Mail: info@guenther-gmbh.de

Exonerare de răspundere

Günther GmbH depune toată stăruința în scopul asigurării exactității și actualității informațiilor prezentate pe acest site web. Totuși, nu poate exclude în mod absolut, că nu vor apărea pe site erori și neclarități. Günther GmbH nu își asumă răspunderea față de actualitatea, corectitudinea, prezentarea completă sau calitatea informațiilor puse la dispoziție. Firma Günther GmbH nu își asumă răspunderea pentru orice daune materiale și nemateriale ca urmare a folosirii sau nefolosirii informațiilor, sau folosirii informațiilor eronate sau incomplete, direct sau indirect, cu condiția că aceste daune nu sunt o consecință a unei acțiuni cu intenție sau a unei neglijențe crase din vina Günther GmbH. Toate acestea sunt valabile la descărcarea gratuită a softului.

Günther GmbH își rezervă dreptul să modifică părți ale site-ului sau a ofertei întregi fără o înștiințare prealabilă în vederea completării, ștergerii sau publicării temporare sau permanente.

Răspunderea față de „conținuturile externe”, care provin, de exemplu, din referințe directe sau indirecte (așa numitele „link-uri”) către alți furnizori, înseamnă că acei furnizori sunt personal răspunzători de eventualele conținuturi nelegale sau care intră sub incidența procedurii penale prezentate pe site-urile lor. „Conținuturile externe” sunt marcate în mod corespunzător. Günther GmbH nu are nicio influență asupra „conținuturilor externe” și în nici un caz nu le consideră  drept conținuturi proprii. Günther GmbH nu are nicio cunoștință despre faptul că pe site-urile la care conduc link-urile sunt prezentate conținuturi nelegale sau jignitoare. Dacă vitrinele accesate ale altor firme conțin conținuturi nelegale sau jignitoare, Günther GmbH nu are nimic în comun cu acele conținuturi.

Drepturile de autor

Formula site-ului web, a graficii, precum și alte date sunt protejate prin dreptul de autor © 2016 Günther GmbH, 90571 Schwaig. Toate drepturile rezervate. Declarație de protecție a datelor.