00-TMT

Termoelemente cu teacă metalică și cuplu termic

Termoelementele cu teacă metalică și cuplu termic (00-TMT) se folosesc în funcție de calitatea tubului de protecție la măsurările standard ale temperaturii în ambiente lichide și gazoase  și în mase plastice până la temperatura de 1200°C.

 

Tecile de protecție ale acestei grupe de produse sunt fabricate din țevi metalice trase sau sudate pe generatoare. În funcție de aplicație, GÜNTHER GmbH  are pe stoc peste 40 de tipuri diferite de tipuri de materiale aliate. Tecile de protecție sunt închise prin deformare la cald sau prin sudarea unei rondele.

Există posibilitatea de a reduce diametrul tecii la vârf pentru a scurta timpii de reacție. Pentru a prelungi perioada de viață a sondei există posibilitatea folosirii unor teci cu pereți groși sau a unui tub interior suplimentar din ceramică.

Utilizăm toate cuplurile termice relevante pe plan internațional, toate tipurile de conexiuni demontabile (de exemplu flanșe mobile sau conexiuni cu filet) și toate tipurile de capuri de conexiune.

Temperatura de utilizare a întregului ansamblu al termoelementului este dată de temperatura cea mai mică la care poate funcționa una din componentele sale.

Tensiunea termoelectrică și clasele de precizie ale termoelementelor noastre corespund standardelor DIN EN 60584, clasa 1. 

Pentru sonde speciale, ale căror construcție și componente necesită clarificări tehnice dezvoltăm soluții specifice clienților noștri. Vă rugăm să ne contactați și să ne furnizați informații despre cerințele aplicației dumneavoastră, despre materialele necesare și forma constructivă și vom crea o soluție constructivă optimizată pentru dumneavoastră.

Domeniii de utilizare a termoelementelor cu teacă metalică și cuplu termic: