55-WES

Termorezistențe cu filet și inserție de măsură cu izolație minerală

Termorezistențele cu filet și inserție de măsură cu izolație minerală (55-WES) sunt folosite la măsurărarea standard a temperaturii în medii lichide, gazoase sau în mase plastice la presiuni reduse și la temperaturi ale mediului până la 800°C.

 

Filetul de îmbinare este sudat de teaca de protecție asigurând astfel o poziție corectă a sondei și durabilitatea legăturii. În funcție de aplicație, niplul filetat este sudat direct sub capul de conexiune sau la o distanță de 100 sau 200 mm de acesta.

Armătura de protecție este executată standard din țeavă trasă cu un capăt închis prin sudarea unei rondele. În aplicațiile unde este necesară înregistrarea rapidă a variațiilor bruște de temperatură, recomandăm sonde cu  extremitatea cu diametru redus.

În aplicațiile speciale (unde se cere o precizie extremă, funcționare stabilă de durată, ș.a.m.d.) recomandăm folosirea termorezistențelor cu toleranțe mai mici. Valorile rezistenței și precizia de măsurarea termorezistențelor noastre  corespund cerințelor normei DIN EN 60751.

Domenii de utilizare a termorezistențelor cu filet și inserție de măsură cu izolație minerală:

Termorezistențele noastre sunt disponibile și în varianta pentru medii explozive (cu certificare ATEX).

Mai mult: Sonde de temperatură cu siguranță intrinsecă (antiex)