52-WOS

Termorezistențe cu izolație minerală fără teacă de protecție suplimentară

Termorezistențele cu izolație minerală și fără teacă de protecție suplimentară (52-WOS) sunt folosite la măsurătorile generale ale temperaturii în medii care ating maximum +600°C, în cazuri de excepție până la +800°C.  Locul adecvat de utilizare este măsurarea temperaturii la suprafață, în lichide și în medii gazoase.

 

În principiu, termorezistențele cu izolație minerală, în funcție de tipul conexiunii (la 2, 3 sau 4  fire), care la rândul lor depind de precizia măsurătorii la o anumită  lungime a conexiunilor, se compun din 2, 4 sau 6 conductori de cupru (conductori interiori), înveliți cu o manta metalică subțire de protecție, de obicei din oțel inoxidabil. Conductorii interiori sunt înglobați în pulbere ceramică și sunt izolați etanș. Termorezistența de măsură din vârful senzorului este conectată prin intermediul conductorilor interiori.

Termorezistențele, datorită construcției lor, oferă numeroase avantaje față de alte termometre convenționale:

  • Dimensiuni mici cu flexibilitate maximă a măsurării temperaturilor în locuri greu accesibile (diametru 1,6 - 6,0mm)
  • Timp scurt de reacție la modificări bruște de temperatură
  • Protecție optimă a senzorului împotriva coroziunii, deteriorării fizice și contaminării chimice prin structura închisă.
  • Construcția compactă a senzorului permite folosirea lui fără protecții suplimentare

Domenii de utilizare a termorezistențelor cu izolație minerală fără teacă de protecție suplimentară:


Posibilități de livrare:

Livrăm toatele modelele și dimensiunile standard ale termorezistențelor cu ștecher, cap de conexiuni și cabluri de legătură deja montate, precum și orice accesorii de conectare a termorezistențelor.

 

Termorezistențele noastre sunt disponibile și în varianta pentru medii explozive (cu certificare ATEX).

Mai mult: Sonde de temperatură cu siguranță intrinsecă (antiex)