60-WTH / 60-TE

Termoelemente şi termorezistenţe cu prindere în baionetă

Sondele de temperatură cu prindere în baionetă sunt indicate pentru măsurarea temperaturii în carcasele maşinilor, instalaţii şi forme de injecţie, mai ales în industria maselor plastice cu o temperatură de până la 400°C.

 

Avantajele sondelor de temperatură cu prindere în baionetă:

  • construcţie sigură
  • cablu rigid
  • clasa 1 pentru tip J şi tip K (precizie mare de măsură)

Forma vârfului de măsură este de cele mai multe ori semirotundă, plană sau ascuţită la un unghi de 118°. Ultima este foarte potrivită pentru un orificiu standard. Sondele sunt dotate cu un arc de presiune care în conlucrare cu imersia potrivită, respectiv presiunea de fixare la locul de montaj, protejează cablul la frângere. Imersia reglabilă este limitată la lungimea arcului.

Puteți extrage diametrele interioare standard ale prinderilor în baionetă din tabelul din fișa noastră tehnică ( download PDF sus ). Vă putem totuși oferi și variante speciale.

De serie se montează în elementul de măsură senzori Pt 100 : montaj la 2,3 sau 4 fire,clasa de precizie B după EN 60751 sau termoelemente tip J sau K în clasa 1. Variante duble sau utilizarea unor senzori speciali este de asemenea posibilă.

Exemple de utilizarea a termoelementelor şi termorezistenţelor cu prindere în baionetă: